Things to note

Check-in: 14:00 uur
Check-out: 11:00 uur

We hebben kluisjes beschikbaar voor en na het uitchecken tegen een kleine vergoeding.

Paspoorten / Europese identiteitskaarten zijn vereist bij het inchecken, met een contante borg van € 10 voor de kamersleutel.

We doen ons best om u te ontvangen met uw vrienden, maar bedden worden toegewezen als er reserveringen zijn ontvangen, dus als u een van de laatsten bent die u boekt, moet u mogelijk tijdens uw verblijf van slaapzaal veranderen en we kunnen niet garanderen dat u samen zult verblijven .

Gasten moeten nuchter zijn bij het inchecken. Alleen hostelgasten zijn toegestaan ​​in het hostel, maar vrienden zijn welkom in de bar.

Betalings- en annuleringsvoorwaarden

Eventuele resterende saldi worden 2 dagen voor aankomst in rekening gebracht voor boekingen met standaardtarief. Als uw kaart wordt geweigerd, ontvangt u binnen 24 uur een e-mail met geldige kaartgegevens. Als we geen reactie ontvangen, wordt uw reservering geannuleerd.

Voor niet-restitueerbare tarieven wordt uw kaart tijdens het boeken in rekening gebracht. Als uw kaart wordt geweigerd, ontvangt u binnen 24 uur een e-mail met geldige kaartgegevens. Als we geen reactie ontvangen, wordt uw reservering geannuleerd.

We hebben een annuleringsbeleid van 2 dagen (zie uitzonderingen voor groepsreserveringen hieronder). Voor late annuleringen en no-shows wordt een vergoeding van 100% van de boekingskosten in rekening gebracht.

Groepsboekingen

Groepen van 6 of meer mannen moeten Nelly’s een e-mail sturen voor speciale voorwaarden voordat ze boeken. Dit groepstype moet een aansprakelijkheidsformulier ondertekenen, akkoord gaan met de hostelregels en een borg van € 30 per stuk achterlaten. Waarborgsommen worden gerestitueerd, mits er geen schade is aangericht aan de accommodatie en de huisregels niet zijn overtreden. Dit groepstype moet de volledige slaapzaal waarin ze zich bevinden boeken, om niet te delen met andere hostelgasten. Als u dit niet doet, kan dit leiden tot annuleringen.

Bij groepsreserveringen van 10 of meer bedden wordt het resterende saldo 3 weken voor aankomst in rekening gebracht. Hierna zijn eventuele wijzigingen niet meer mogelijk en worden annuleringen in rekening gebracht voor het volledige bedrag van de reservering.

Voor groepen van 20 of meer bedden is het resterende saldo 6 weken voor aankomst verschuldigd, daarna zijn eventuele wijzigingen niet meer mogelijk en worden annuleringen in rekening gebracht voor het volledige bedrag van de reservering.

Let op: we accepteren geen vrijgezellenfeesten of sportreizen.