1. Betalingsvoorwaarden

Voor alle niet-restitueerbare tarieven wordt de betaling in rekening gebracht op het moment van boeking en kan niet worden gerestitueerd. Voor alle andere reserveringen wordt het saldo 2 dagen voor aankomst in rekening gebracht (nadat de gratis annuleringsperiode is verstreken) op de kaart waarmee je hebt geboekt. Bij aankomst is het niet mogelijk om contant te betalen.

Voor groepen van 10 of meer is het saldo 3 weken voor aankomst verschuldigd. Voor groepen van 20 personen of meer dient het saldo 6 weken voor aankomst te zijn voldaan. Zodra de betaling is gedaan, is het niet mogelijk om de reservering te wijzigen en zal er na deze tijd geen restitutie meer plaatsvinden.

2. Annuleringsvoorwaarden

Houd er rekening mee dat annuleringen ten minste 2 dagen voor de geplande aankomstdatum rechtstreeks aan het hostel moeten worden gemeld. Als u na deze periode annuleert, worden de totale kosten van de reservering in rekening gebracht op uw creditcard.

Uitzonderingen hierop zijn groepen van 10 of meer waarbij annuleringen 3 weken voor aankomst moeten worden gemaakt. Voor groepen vanaf 20 personen is dit 6 weken voor aankomst. Als u na deze periode annuleert, worden de totale kosten van de reservering in rekening gebracht op uw creditcard.