Welkom bij Durty Nelly's
Hostel & Irish Pub

Durty Nelly’s Inn is niet je standaard hostel. Je krijgt een schoon, gezellig en goed verzorgd bed met kofferbakruimte en privacy in hartje Amsterdam voor een prima prijs.

Ruime badkamers met regendouches en alles wat je nodig hebt om je klaar te maken voor een dag in de stad! Onder het Hostel vindt u onze beroemde Irish Pub! Geniet van een koud biertje in een aangename sfeer, gelegen in het centrum van Amsterdam. Ons behulpzame en vriendelijke personeel staat te allen tijde tot uw dienst!

Het Hostel

Durty Nelly’s Hostel ligt op korte loopafstand van het Centraal Station, in het hart van het historische stadscentrum, op loopafstand van de bezienswaardigheden en het nachtleven van Amsterdam.

Faciliteiten

Toplocatie in het centrum

Kortingen in onze Irish bar

Gratis WiFi

24 hour receptie

Individuele kluisjes, stopcontacten en leeslampjes

Gratis haardroger

Tickets met korting voor attracties

Beddengoed inbegrepen

Handdoeken te huur

Locatie

Durty Nelly’s Hostel ligt op korte loopafstand van het Centraal Station. Dicht bij vele bezienswaardigheden en bars gelegen in het hart van het historische centrum van Amsterdam.

Belangrijk om te weten

Komt u met een groep naar Amsterdam? Bekijk onze voorwaarden voordat u boekt!

Voor groepen van 6 of meer:
Wij vragen een aanbetaling van €30 per persoon. Dit kan contant of met uw creditcard betaald worden. Het geld wordt vrijgegeven bij het uitchecken zolang er geen huisregels zijn overtreden, er geen schade is aan de accommodatie, er geen extra schoonmaak nodig is en er geen openstaande saldi zijn. De hoofdgast moet bij aankomst ook een veiligheidsverklaring ondertekenen.

Voor groepen van 10 of meer:
Het saldo moet drie weken voor aankomst worden betaald. Na dit tijdstip kunnen geen wijzigingen of aanpassingen meer worden aangebracht en bij annulering vindt geen restitutie plaats.

Voor groepen van 20 of meer:
het saldo moet zes weken voor aankomst worden betaald. Na dit tijdstip kunnen er geen wijzigingen meer worden aangebracht en vindt er geen terugbetaling plaats in geval van annulering.

Wij accepteren geen reserveringen voor vrijgezellenfeesten of sportreizen.

Huisregels
1. Alle gasten moeten nuchter zijn bij het inchecken.
2. Alleen hostel gasten zijn toegestaan in het hostel. Alle vrienden kunnen wachten in de bar of bij de receptie.
3. In het gebouw mag niet gerookt worden. De boete bedraagt €100.
4. Wij tolereren geen asociaal gedrag.
5. Bij gebruik van drugs op het terrein wordt u verzocht onmiddellijk te vertrekken, zonder terugbetaling, en wordt de politie gebeld.

De Pub

Durty Nelly’s Pub ligt onder het hostel, in het hart van de historische binnenstad. Op loopafstand van bezienswaardigheden en het Amsterdamse nachtleven. Drink een biertje aan onze bar en plan je trip naar Amsterdam wanneer we leuke evenementen organiseren zoals St. Patrick’s Day, Koningsnacht, Halloween, heerlijke kerstdiners, Oud en Nieuw en nog veel meer!

Drank

Durty Nelly’s Pub bar heeft een brede selectie van bieren, whisky en sterke drank. We hebben ook cocktails en andere dranken!

Entertainment

Elke week is er live muziek in Durty Nelly’s Pub!
Ben je een sportfan? In de pub zenden we alle populaire sportwedstrijden uit op onze grote schermen. Vier het weekend met je vrienden en geniet van de muziek van onze DJ’s!

CONTACT

Heeft u een opmerking, suggestie of vraag? Neem gerust contact met ons op en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Maandag – Donderdag

09:00 – 01:00

Vrijdag – Zaterdag

09:00 – 03:00

Zondag

09:00 – 01:00

    Voor reserveringswijzigingen, annuleringen en vragen kunt u een e-mail sturen naar: info@durtynellys.nl